Grozs
nav ceļojumi
 
nopirkt
   
Saņemt mūsu karstus piedāvājumus

Lielbritānijas vīza

Jūs varat izvēlēties sev piemērotāko ceļojumu no simtiem mūsu piedāvājumu, vai arī izteikt savas vēlmes šeit!
PASŪTĪT

Vīza Lielbritānijā

Vīzas veids: tūristu vīza, biznesa vīza, radinieku apciemošana

Vīzas tips
 Latvijas pilsoņiem
Latvijas nepilsoņiem
 Tūrisma  nav nepieciešama
 250 EUR 

Nepieciešamie dokumenti:

    -Pase, pase, kura derīga vismaz vēl 6 mēnešus pēc vīzas derīguma termiņa beigām
    -1 standarta krāsu fotogrāfija, kas uzņemta pēdējo 6 mēnešu laikā (3,5 x4, 5 cm)
    -Aizpildīta pieteikuma veidlapa
    -Dokumentu oriģināli, kas apliecina līdzekļu pieejamību: bankas konta izraksts par pēdējiem 3 mēnešiem
    -Dokumentu oriģināli, kas apliecina Jūsu pašreizējo darbavietu ( izziņa no darba vietas norādot ieņemamo amatu, darba stāžu šajā organizācijā un atalgojumu) vai mācības (vēstule no mācību iestādes, norādot fakultāti un kursu kurā pašlaik Jūs mācaties)
    -Laulības / laulības šķiršanu / laulātā nāves apliecība
    -Bērnu dzimšanas apliecības
    -Laulātā un / vai bērnu pases kopija
    
*Ja bērni, kas jaunāki par 18 gadiem dodas uz Angliju bez vecākiem, jāiesniedz notariāli apstiprināta vecāku atļauja

Dokumenti, kas nepieciešami Lielbritānijas vīzas sagatavošanai atkarībā no vīzas veida:

    -Ielūguma vēstule no personas, kas Jūs uzaicina apmeklēt radus vai draugus, kas dzīvo Lielbritānijā
    -Apstiprinājums par viesnīcas rezervēšanu / ceļojumu Lielbritānijā, tūristu braucienam
    -Lielbritānijas uzņēmuma ielūgums, lai noformētu biznesa vīzu.


← atpakaļ