Grozs
nav ceļojumi
 
nopirkt
   
Saņemt mūsu karstus piedāvājumus

Krievijas vīzas

Jūs varat izvēlēties sev piemērotāko ceļojumu no simtiem mūsu piedāvājumu, vai arī izteikt savas vēlmes šeit!
PASŪTĪT

Nepieciešamie dokumenti:

- pase,
- 1 foto,
- apdrošināšana,
- informācija par klientu saskaņā ar anketu.

 Lejupielādēt anketu vīzu noformēšanai...

Svarīgi! Ar 2010. gada 1.novembri ceļošanai ārpus Šengenas zonas vairs nebūs derīgas tās Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases, kas tika izsniegtas ar derīguma termiņu uz 50 gadiem.

Svarīgi! Pasei jābūt derīgai vismaz sešus mēnešus pēc vīzas termiņa  beigām un pasē jābūt vismaz divas brīvas lappuses!


Vienkārtējā un tranzīta vīza
Latvijas pilsoņiem
 Vīzas tips: 10 d.d
 3 d.d
 Tūrisms  vienkārtējā (līdz 30 dienām) 72 EUR  115 EUR
 Tranzīts (divkārtīgs)
 vienkārtējā/divkārtējā
75 EUR  120 EUR
 Tūrisms bērniem līdz 16 gadiem
 vienkārtējā (līdz 30 dienām) 72 EUR  115 EUR
 Pēc privātā ielūguma  vienkārtējā/divkārtējā 72 EUR  115 EUR

Komercvīzas vairākkārtējas
Latvijas pilsoņiem
  10 d.d
3 d.d
Komercvīza ar vestuli **
 daudzkārtējā 
115 EUR
-
Komercvīza ar(ielugumu)** 1 gads 
 daudzkārtējā 146 EUR
168 EUR
Komercvīza  uz 3 mēnešiem (ar vestuli)**
 divkārtējā
110 EUR 146 EUR
 Vīza uz Krieviju ar klienta ielūgumu
 daudzkārtējā 115 EUR 155 EUR
 Krievijas vīzas pārlīmešana  daudzkārtējā -
80 EUR
 
Vīzas noformēšanas laiks ir 3 vai 9 darba dienas, neiskaitot nodošanas dienu.

* Noformēšanas nosacījumus lūdzu precizējiet pie konsultanta pa tālr. 67240045 vai 29803455 !

** Ja ielūgums ir vēstules veidā, vīza uz Krieviju ir noformējama tikai 9 darba dienās un tikai tad, ja ir iepriekšējā tūristiskā vai komerciālā vīza, kas nedrīkst būt vecāka par 12 mēnešiem no noformēšanas brīža.

** Vīza nedod tiesības strādāt un pastavīgi dzīvot Krievijā.


Pēc nepieciešamības Konsulārā nodaļa var pieprasīt papildus dokumentus

← atpakaļ