Grozs
nav ceļojumi
 
nopirkt
   
Saņemt mūsu karstus piedāvājumus

Kazahstāna vīzas

Jūs varat izvēlēties sev piemērotāko ceļojumu no simtiem mūsu piedāvājumu, vai arī izteikt savas vēlmes šeit!
PASŪTĪT

Kazahstāna vīzas

Nepieciešamie dokumenti:


- pase

- 1 foto

- Anketa

 Lejupielādēt anketu vīzu noformēšanai...

Svarīgi! Ar 2010. gada 1.novembri ceļošanai ārpus Šengenas zonas vairs nebūs derīgas tās Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases, kas tika izsniegtas ar derīguma termiņu uz 50 gadiem.

Lai noformētu tranzītvīzu, ir vajadzīga citas valsts vīza + biļetes; krāvupārvadātajiem - garantijas vēstule no firmas

Tūristiskās un tranzītvīzas uz Kazahstānu Latvijas pilsoņiem
 vīzas tips
6 d.d  
9 d.d
 Tūrisms līdz 30 dienam
 vienkārtēja  55 €
55 € 
 Tūrisms līdz 60 dienam  divkārtējā   100 € 
 Trazītvīza *  vienkārtēja     21 €
 Trazītvīza *  divkārtējā     42 €
Tūrisms berniem līdz 16 gadiem
 vienkārtēja   11 €
Privātas vīzas uz Kazahstānu Latvijas pilsoņiem  vīzas tips   9 d.d
 Privāta ar apbedīšanas izziņu līdz 30 dienām  vienkārtēja   43 €
 Kazahstanā dzimušām personām līdz 90 dienām**  vienkārtēja   43 €
       
 Komercvīzas Latvijas pilsoņiem  vīzas tips  6 d.d
9 d.d
 Komercvīza līdz 30 dienam  vienkārtēja
 54 €
54 €
 Komercvīza līdz 90 dienām  divkārtējā   171 €
 Komercvīza līdz 90 dienām   trīskārtēja   192 €
 Komercvīza līdz 1 gadam  vairākkārtēja   260 €
   

Tūristiskās un tranzītvīzas uz Kazahstānu Latvijas nepilsoņiem
 vīzas tips   7 d.d
Tūrisms līdz 30 dienam ()  vienkārtēja   155 €
Tūrisms līdz 60 dienām  divkārtējā    
Tūrisms berniem līdz 16 gadiem
 vienkārtēja  
Trazītvīza *  vienkārtēja  
Trazītvīza *  divkārtējā  
 Privātas vīzas uz Kazahstānu Latvijas nepilsoņiem  6 d.d
 Kazahstanā dzimušām personām līdz 90 dienām**  vienkārtēja   50 €
   
 Komercvīzas uz Kazahstānu Latvijas nepilsoņiem
 vīzas tips  6 d.d  9 d.d
 Komercvīza līdz 30 dienam  vienkārtēja  55 € 55 €
 Komercvīza līdz 90 dienam  divkārtējā   230€
 Komercvīza līdz 90 dienam  trīskārtēja    340 €

Nepieciešāmie dokumenti:

1) pase

2) 1 foto

3) Anketa

 Lejupielādēt anketu vīzu noformēšanai...

* Tranzitvīzas noformēšanai nepieciešama galamērķa valsts vīza ( ja vīza ir obligata) un braukšanas bilešu kopijas no pilsētas - ceļojuma sākumpunkta līdz galamērķa pilsētai. Ja brauc ar automobili, nepieciešama tehniskās pases kopija un iesniegums ar braukšanas maršruta aprakstu.

** Vizu noformēšanai Kazahstānā dzimušām personām nepieciešama dzimšanas apliecība, ja mainījies uzvārds - laulības apliecības kopija).


Svarīgi! Ar 2010. gada 1.novembri ceļošanai ārpus Šengenas zonas vairs nebūs derīgas tās Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases, kas tika izsniegtas ar derīguma termiņu uz 50 gadiem.


Pēc nepieciešamības Konsulārā nodaļā var pieprasīt uzradīt papildus dokumentus .


Konsulāras nodevas izmainu gadijumā, cenas var mainīties!
← atpakaļ