Grozs
nav ceļojumi
 
nopirkt
   
Saņemt mūsu karstus piedāvājumus

Kanādas vīza

Jūs varat izvēlēties sev piemērotāko ceļojumu no simtiem mūsu piedāvājumu, vai arī izteikt savas vēlmes šeit!
PASŪTĪT

Vīza uz Kanādu

 
Vīzas tips
 Latvijas pilsoņiem
Latvijas nepilsoņiem
 Tūrisms  nav nepieciešama
250 EUR
Tranzīts - uzturēšanas periods 48 STUNDAS  nav nepieciešama  150 EUR 

Nepieciešamie dokumenti:

    Anketa
    Anketa 2 ( informācija par ģimeni )
    Ielūgums
    Pase
    2 fotogrāfijas 3X4
    Avio rezervācija, viesnīcas rezervācija
   
    Izziņa no darba vietas  ANGĻU VALODĀ
  ( darba sākuma datums, ikmēneša darba alga)
   
    Izziņa no bankas  ANGĻU VALODĀ
  ( par pēdējiem 6 mēnešus ar zīmogu )
  

Noformēšanas laiks: 3 nedēļas

! Uzmanību
Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus bez iepriekšeja paziņojuma, kā arī atteikt izsniegt vīzu bez iemesla paskaidrošanas. Vīzas atteikuma gadījumā tūristam ir jāsedz faktiskie izdevumi, kas saistīti ar atteikumu un/vai ceļojuma pārcelšanu.


Lejupielādēt
← atpakaļ